Velkommen

Gammel side

Den gamle www.tsp-photo.com

Jeg har været ved at rode lidt med noget nyt til min hjemmeside i længere tid. Det er ingen hemmelighed, at den har været forsømt længe, og jeg har været lidt i vildrede om, hvad jeg skulle og hvordan jeg skulle gribe det an. Nu er jeg dog, efter lang tids diskussion med mig selv, at det er en blog der skal til. Og så tænker du sikkert “ja, endnu en ligegyldig fotoblog!” Og ja, den er sikkert nok ligegyldig for nogle, men min plan er nu, at der gerne skulle holdes gang i denne. Jeg tror selv på, at det her er en meget bedre måde og få opdateret ens billeder på, så du kan følge med i, hvad jeg render og laver.

Blog er jo ikke så nyt. Jeg har før arbejdet på en lignende måde. Jeg har før oprettet små undersider der indeholdt det man lige var i gang med. De var dog kun tilgængelige for dem der kendte mig eller kom i de fora, hvor jeg var aktiv. Så det var ikke helt på niveau med, hvad man ser i dag.

Men jeg har det med at knævre så meget. Så se og kom ud og se, hvad der kommer til at ske på den her blog. Og ja, jeg ville gerne have den til at ligge på www.tsp-photo.com (uden WordPress3 extensionen), men det har jeg ikke fået til at virke endnu.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*