Vand i forskellige former

Blue Lagoon, Blå Lagune, Iceland, Island

Vandet ved den Blå Lagune er surrealistisk. Det passer slet ikke ind til det ellers så grove landskab og farven virker helt malplaceret. Men sådan er det nu en gang. Det påstås at være sundt, men jeg ved nu ikke. Fyldt med mineraler og vandet er faktisk spildevand fra et kraftværk. Sundt, vurder selv. Exif er: 1/60 sec, f/8, ISO 200, 42mm

Dagen i dag bød på regn og blæst. Faktisk så meget blæst, at jeg blev blæst baglæns væk fra en benzin-stander inden jeg nåede at trække håndbremsen. Vandet i et vandfald jeg passerede blev blæst vandret væk og vandet blev spredt i vinden som regn. Der er gang i den heroppe.
Men det lader jeg mig nu ikke gå på af. Jeg har været ude og fotografere. Faktisk i områder jeg ikke har fotograferet i før. Jeg stoppede ved den Blå Lagune. Vi var forbi sidste år, hvor en af turens tre deltagere var ude og bade mens de to andre sad og fik en sodavand (tror jeg det var).

Blue Lagoon, Blå Lagune, Iceland, Island

Endnu et af det mærkelige vand ved den Blå Lagune. Exif er: 1/80 sec, f/8, ISO 200, 38mm.

Men det er nu ikke kun blåt vand som det står på heroppe. I går var jeg forbi Skogafoss, som jo er et af de kendte vandfald heroppe, og vandet der er i hvert fald ikke blåt. Det er nærmere klart og brinkerne er sorte, hvis ikke de er mosbegroede. Men denne gang er de faktisk uden farve, for det blev sort/hvid.

Skogafoss, Iceland, Island, Vandfald, Waterfall

Taget ved Skogafoss ved mørkets frembrud. Der var en anden fotograf og jeg selv. Jeg præsterede, som sædvanligt, at smide lidt grej væk, nemlig dækslet til min 50mm. Sådan kan det jo gå. Exif er: 6 sec, f/8, ISO 50, 70mm.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*