Hjemkommet

Hvalfjordur, Vand, Fjord, Island

Jeg så lige et voldsomt billede i bakspejlet da jeg kørte rundt om Hvalfjörður, og måtte simpelthen stoppe for et billede. Sådan er det ofte når jeg er på tur. Exif er: 1/800 sec, F/8, ISO 200, 70mm

Det gik ikke helt som håbet med at få opdateret bloggen undervejs på Island. Den første uge var der simpelthen ikke så meget tid til det, hverken til at redigere billeder eller til at skrive indlæg. Uge 2 endte med at være endnu mere køren, og en super dårlig wifi-forbindelse på det hotel jeg boede på gjorde ikke tingene nemmere. Så I får indlæggene fra det Danske efterår i stedet.

Snefællsnæs, Iceland

Bjergene omkring Snefællsnæs i et kort øjeblik uden vind. Exif er: 1/50 sec, F/10, ISO 100, 16mm.

Billederne i dette indlæg stammer fra en tur ud til Snefællsnæs-halvøen, hvor jeg kørte ud om Torsdagen. Vejret omkring Reykjavik var ikke godt, vejret syd skulle også blive elendigt og jeg satsede derfor på at den 250 km lange vej til Snefællsnæs ville gøre tingene bedre.

Kirkjufell, Iceland

Billedet er fra Kirkjufell der ligger lige vest for Grundarfjörður. Exif for billedet er: 1/200-100-50-25-25, F/8, ISO 200, 35mm.

Det jeg i grunden kørte derud for, var et bjerg der hedder Kirkjufell. Et meget smukt bjerg som ligger lige ud til vandet. Man kan fotografere det både med spejliner, men længere væk ligger der et meget smukt vandfald, og det var det billede jeg havde i tankerne. Og det lykkedes da også at få dette billede.

Kirkjufell, Iceland

Vandfaldet som jeg havde i tankerne da jeg så bjerget. Der er flere forskellige skud, dette er dog det eneste der er blevet klart endnu. Exif er: 1/5-3 sec, F/22, ISO 50, 16mm.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*